Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Po doživotnom ZÁKAZE... Kanye West na ŠKANDÁL v Benátkach tvrdo dopláca: Rieši ho POLÍCIA!

Kanyeho Westa a Biancu Censori rieši talianska polícia. Zobraziť galériu (4)
Kanyeho Westa a Biancu Censori rieši talianska polícia. (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Včera sme na Topkách informovali, že Kanye West (46) a Bianca Censori (28) dostali po škandalóznej plavbe na benátskom kanáli doživotný zákaz. Talianska požičovňa viac dvojici žiadnu loď nepožičia. Raperov holý zadok na palube má oveľa drsnejšiu dohru. Aktuálne hviezdny pár začala riešiť aj talianska polícia!

Galéria: Kanye West:

Za tú chvíľu, čo Kanye West a jeho polovička Bianca Censori trávili v Benátkach, narobili poriadny humbuk. Taliani dvojicu najprv riešili kvôli príliš odvážnym outfitom 27-ročnej architektky... No minulý týždeň vyrobili podstatne väčší škandál. Svet obleteli fotky ich plavby po kanáli v Benátkach, počas ktorej raper ukazuje svoj holý zadok. 

O tom, aký bol dôvod, špekulovali médiá po celom svete - možno mu len rupli nohavice a možno bolo pozadie toho celého oveľa pikantnejšie. Všetko totiž nasvedčovalo tomu, že sa dvojica na palube oddávala orálnemu sexu. Na to okamžite zareagoval majiteľ talianskej požičovne lodí, ktorý zaľúbencom vydal doživotný zákaz prenájmu akéhokoľvek z jeho plavidiel. 

Po doživotnom ZÁKAZE... Kanye
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

To však nie je bodka za škandalóznou plavbou. Aktuálne sa na verejnosť dostala informácia, že Westa a Censori začala riešiť aj talianska polícia za možné porušenie "štandardov verejnej slušnosti". Zdroj od talianskej polície pre Daily Mail prezradil, že sa chystajú vypočuť kapitána lode. „Na fotkách je pár jasne v intímnom pomere, a ak sa miestny prokurátor rozhodne vzniesť obvinenie, upovedomíme pár, s najväčšou pravdepodobnosťou prostredníctvom príslušných veľvyslanectiev,“ uviedol pre médiá.

Zdroj tiež povedal, že polícia dostala sťažnosti od ľudí, ktorí boli svedkami inkriminovaného momentu. Benátska radkyňa pre verejnú bezpečnosť Elisabetta Pesce sa pre portál vyjadrila, že fotografie páru, ktoré obleteli svet, jasne ukazujú "nedostatok rešpektu" k mestu. 

Po doživotnom ZÁKAZE... Kanye
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu