Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SILNÉ SLOVÁ otca Meghan Markle: Vôbec ju nespoznáva... Správa sa veľmi kruto!

Thomas Markle Zobraziť galériu (2)
Thomas Markle (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Vzťah Meghan Markle (42) s jej otcom Thomasom (79) je v posledných rokoch na bode mrazu. Ten v najnovšom rozhovore priznal, že správanie svojej dcéry vôbec nespoznáva. Trápi ho aj to, že mu nechce dovoliť stretnúť sa s vnúčatami, čo označil za poriadne kruté.

Thomas začal vychovávať manželku princa Harryho, keď nastúpila do šiestej triedy na základnej škole a dvojica mala výborné vzťahy veľmi dlhú dobu. Všetko sa však zmenilo v roku 2018 pred svadbou Meghan a Harryho, kedy mal Thomas predať viacero fotiek buvlárnym mediám, čo však doteraz popiera. 

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: SITA)

Podľa najnovšieho rozhovoru to vyzerá tak, že ich vzťah je naďalej veľmi zlý. Thomas totiž v relácii Good Morning Britain uviedol, že jeho dcéra mu nechce dovoliť stretnutie s vnúčatami, čo je podľa neho veľmi kruté. Zároveň dodal, že správanie jeho dcéry sa poriadne zmenilo.

„Odoprieť mi právo na to, aby som videl svoje vnúčatá, je veľmi kruté. Som z toho veľmi sklamaný. Podľa zákonov v Kalifornii ich môžem za to zažalovať, ale nechcem to robiť. Nespravil som nič zlé. Neexistuje nič, za čo by ma mohli označiť ako zlého človeka. Som milujúci otec a ona to vie. Nemá dôvod, aby sa ku mne takto chovala," povedal Thomas.

„Meghan so mnou žila od šiestej triedy a nevidel som nič podobné. Nikdy som nevidel ženu, ktorá sa z nej stala, Veľmi ma to šokuje. Už to nie je človek, ktorého som poznal. Myslím, že má veľký vplyv aj na Harryho, nie naopak. Kráľ Charles takisto neurobil nič zlé a takisto nemôže vidieť svojich vnukov," doplnil starý otec Archieho (4) a Lilibet (2).

 

Viac o téme: Princ HarryMeghan MarkleThomas Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu