Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

REAKCIA Harryho a Meghan na reči o ROZCHODE: Tú idylku im ale mnohí nezožrali!

Princ Harry a Meghan Markle Zobraziť galériu (3)
Princ Harry a Meghan Markle (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - O vzťahu princa Harryho (38) a Meghan Markle (41) sa toho v poslednom čase hovorilo poriadne veľa. Viaceré zdroje totiž tvrdili, že dvojica už spolu nebýva a ich cesty sa nateraz rozdelili. Včera však zverejnili video, na ktorom obaja pôsobia ako zamilovaný pár. Zábery však mnohí vnímajú len ako pokus navodiť dojem, že sú stále spolu.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle prežívajú v posledných mesiacoch náročné obdobie. Okrem toho, že sa im po kráľovskej rodine začali otáčať chrbtom aj hollywoodske hviezdy, sa začalo nahlas hovoriť o rozpade ich vzťahu.

Podľa viacerých informácii sa mal tento pár rozísť a dokonca mali bývať oddelene. Po týždňoch ticha sa na tieto špekulácie rozhodli reagovať spoločným videom. To včera zverejnili na stránke neziskovej organizácie Archewell, ktorú spoločne založili.

Vo videu telefonovali víťazom grantu, ktorý im poskytne peniaze na výskum v oblasti bezpečnostných technológii. Ich prvé verejné vystúpenia po dlhšom čase však vo viacerých ľuďoch vyvolalo dojem, že chcú umelo navodiť dojem, že je všetko v poriadku.

Jednou z nich je aj ich bývalá kamarátka a moderátorka Lizzie Cundy. „Aké prekvapenie. Meghan a Harry majú spoločné video na záhrade ich spoločného domu a dávajú cenu mladým ľuďom. Nikoho tým však neoklamú. Už dlhšie žijú oddelene, Meghan bola nezvyčajne dlho mimo verejného života. Nechala ísť svojho manžela na korunováciu samého. Nikto ich spolu nevidel dlhé mesiace a keď sa začali objavovať špekulácie, tak odrazu zverejnia zábery, kde sú spolu šťastní tak, ako nikdy predtým," povedala Cundy pre Mirror.

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (3)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu