Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z PRIZNANIA Ozzyho Osbournea (74) sa vám obráti žalúdok: Na pódiu robieval PORIADNU NECHUTNOSŤ!

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Legendárny britský spevák Ozzy Osbourne (74) bojuje dlhé roky s Parkinsonovou chorobou. V najnovšom rozhovore, ktorého súčasťou bola aj jeho rodina, však pôsobil po dlhom čase veľmi dobre. Počas neho však prezradil poriadnu nechutnosť, ktorú robieval na svojich koncertoch.

O svojej diagnóze sa Osbourne dozvedel v roku 2003. Od roku 2019 sa navyše zotavoval z vážneho zranenia chrbtice a v poslednom období sa objavilo viacero záberov, na ktorých spevák nevyzeral vôbec dobre. Aj preto sa začali jeho fanúšikovia obávať o jeho zdravotný stav. 

V najnovšej epizóde rodinného podcastu The Osbournes však vyzeral oveľa lepšie a s poslucháčmi sa podelil aj o viacero zaujímavých myšlienok. Hudobník dokonca povedal, že plánuje opäť tvoriť novú hudbu a takisto sa chce vydať na koncertné turné.

V rozhovore však tiež prezradil aj niečo, čo si zrejme mohol nechať pre seba. S divákmi sa totiž podelil o poriadnu nechutnosť. „Počas mojich koncertov som si často povedal, že kašem na to a vymočil som sa. Aj tak som bol celý mokrý z toho, ako som všade rozlieval vodu," povedal Osbourne, ktorý bol známy tým, že počas koncertov často hádzal do hľadiska vedrá plné vody.

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu