Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cukrík zo slávneho boybandu zhodil oblečenie: Fíha, TAKÉTO SVALY skrýva pod tričkom?!

Harry Styles Zobraziť galériu (2)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

HAMPSTEAD - Harry Styles (29) sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2010 vďaka šou X Factor, v ktorej spolu s ďalšími súťažiacimi vytvoril boyband One Direction. Aktuálne členovia kapely žnú úspechy aj ako sólisti. Výnimkou nie je ani spomínaný Harry, ktorému fanúšičky doslova ležia pri nohách. A keď uvidia svaly, ktoré skrýva pod tričkom... Fúúú!

Harry Styles o fanúšičky núdzu rozhodne nemá. Mladý fešák a ešte aj dobre spieva... To je skrátka kombinácia, ktorej sa nedá odolať. Základňu fanúšikov má obrovskú, no po fotkách, ktoré sa aktuálne podarilo nafotiť paparazzom z Veľkej Británie, bude bez pochýb ešte väčšia. Spevák sa bol počas nedávnych horúčav v Spojenom kráľovstve osviežiť v rybníku v Hampstead.

Odhodil tričko a všadeprítomným paparazzom ukázal mnohopočetné tetovania či veľké svaly. Plávanie v kačacom jazere však preňho môže mať fatálne následky. Značky okolo jazera totiž varujú pred potenciálnym kvitnutím toxických modrozelených rias. Tie sa vraj v jazierku nachádzajú vo vysokých koncentráciách a môžu spôsobiť vážne zdravotné problémy. Tak snáď sa táto "krásna podívaná" skončí preňho dobre!

Cukrík zo slávneho boybandu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu