Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalá herecká hviezda hlási návrat po vážnych psychických problémoch: TAKTO teraz vyzerá!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - Zo šoubiznisu odísť neplánuje! Meno Amanda Bynes (37) je mnohým jedincom dobre známe. Zviditeľnila sa účinkovaním v obľúbených komédiách a potom sa jej život začal žiaľ uberať zlým smerom. Celý tento rok plnila stránky bulváru v súvislosti s vážnymi psychickými problémami. Dnes niekdajšia kráska hlási návrat.

Ustáť úspech a hviezdnu kariéru nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vedia mnohí známi jedinci, ktorí sa v priebehu života museli popasovať so závisloťou od alkoholu, mali problém s drogami, či trpeli rôznymi psychickými ťažkosťami. 

Náročným životným obdobím si prešla aj herečka Amanda Bynes, ktorá väčšinu uplynulého roka strávila v psychiatrickej liečebni. Podľa medializovaných informácií má už liečbu za sebou. A dokonca sa už pomaly začala aj venovať práci. Rozhodla sa totiž robiť podcasty. Spolu s ňou sa na ich tvorbe podieľa jej dobrý kamarát Paul Sieminski a plánujú sa zaoberať zábavným priemyslom. 

Amandu v uplynulých dňoch nafotili paparazzi. Ako vidno, opäť zmenila farbu vlasov a je z nej najnovšie výrazná blondína. 

Amanda Bynes
Zobraziť galériu (4)
Amanda Bynes  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu