Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise? TAJNÉ STRETNUTIA herca (48) s krásnou modelkou (28)... Veľmi to medzi nimi iskrí!

Bradley Cooper Zobraziť galériu (2)
Bradley Cooper (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To by bol ale pekný párik! Vyznať sa v milostnom živote niektorých hviezd veru nie je vôbec jednoduché. Spomenúť možno napríklad herca Bradleyho Coopera (48), ktorý bol po rozchode s modelkou a matkou jeho jedinej dcéry - Irinou Shayk spájaný s viacerými ženami. Aktuálne sa vraj stretáva s o 20 rokov mladšou a svetu dobre známou kráskou. A to modelkou Gigi Hadid!

Správy o tom, že medzi touto dvojicou sa vraj rodí románik, sa objavili krátko po tom, čo boli videní na večeri. Z reštaurácie dokonca odchádzali rovnakým autom. Spoločné chvíle si vraj užili aj počas uplynulého víkendu. 

„Majú toho veľa spoločného a iskrí to medzi nimi,” uviedol pre People dobre informovaný zdroj. Či ale z ich stretnutí vznikne aj niečo vážnejšie, nevedno. „Gigi mala na neho istý čas veľku slabosť. Momentálne je však celkom zaneprázdnená a páči sa jej byť nezávislá. Možno sa aj stretávajú kvôli tomu, že by si chcela skúsiť herectvo,” dodal spomínaný zdroj. 

Bradley Cooper je otcom 6-ročnej dcérky menom Lea De Seine, ktorú má s Irinou Shayk. Gigi Hadid má 3-ročnú dcérku Khai so Zaynom Malikom.  

Gigi Hadid
Zobraziť galériu (2)
Gigi Hadid  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Bradley CooperGigi Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu