Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hviezda Pirátov z Karibiku lieta v problémoch: Zatkli ho kvôli domácemu násiliu!

Kevin McNally
Zobraziť galériu (2)
Kevin McNally (Zdroj: Disney Enterprises)

LOS ANGELES - Britský herec Kevin McNally, ktorý sa najviac preslávil vďaka filmovej sérii Piráti z Karibiku, lieta v nepríjemných problémoch. Počas minulého týždňa ho totiž zatkla polícia v Los Angeles pre podozrenie z domáceho násilia.

Kevin McNally sa preslávil hlavne vďaka úlohe Joshameea Gibbsa vo filmovej sérii Piráti z Karibiku. Počas víkendu sa mal predstaviť v Los Angeles na zraze fanúšikov seriálu Dr. Who, v ktorom sa v minulosti objavil. V piatok však organizátori oznámili, že sa ho nebude môcť zúčastniť.

Dôvod jeho absencie vyplával na povrch tento týždeň. V piatok v ranných hodinách ho totiž v miestnom hoteli zatkla polícia pre podozrenie z domáceho násilia. McNally napokon zaplatil kauciu vo výške viac ako 46-tisíc eur. 

Informáciu priniesol denník The Sun, ktorý citoval aj miestnu políciu. Tá povedala, že herec bol zadržaný kvôli ublíženiu na zdraví blízkej osobe, ktoré jej spôsobilo traumu. Kvôli ochrane súkromia však o údajnej obeti neposkytla žiadne detaily. McNally je od roku 2011 ženatý s herečkou Phyllis Logan, ktorá však v čase napadnutia bola v ich spoločnom dome v Londýne a o jeho zatknutí nevedela. 

Viac o téme: Kevin McNally
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu