Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trápenie Roberta De Nira pokračuje: Strach o priateľku... Bojuje s popôrodnými komplikáciami!

Robert De Niro Zobraziť galériu (2)
Robert De Niro (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LOS ANGELES - Radostné obdobie herca Roberta De Nira (79), počas ktorého sa mu narodila dcéra Gia, vystriedali nepríjemné chvíle. V posledných dňoch sa totiž musel spamätávať zo smrti svojho 19-ročného vnuka a ako aktuálne vyšlo najavo, jeho priateľka Tiffany Chen (45) sa pasuje s popôrodnými komplikáciami.

Začiatkom mája to vyzeralo tak, že najbližšie mesiace budú pre slávneho herca spojené s radosťou. Jeho partnerka Tiffany Chen mu totiž porodila jeho už 7. dieťa. Následne však celou De Nirovou rodinou otriasla smrť jeho 19-ročného vnuka Leandra.

Okrem toho však musí riešiť aj problémy jeho partnerky. Tá v rozhovore pre televízny program CBS Mornings prezradila, že bojuje s popôrodnými komplikáciami. Tie De Nirovi nepochybne pridali ďalšie vrásky na čele.

Celý rozhovor s Chen bude zverejnený až zajtra, avšak už z prvotných informácii je jasné, že momentálne obdobie pre neho nie je vôbec jednoduché. Obrovskú radosť z narodenia dcéry totiž vystriedali smútok z náhlej smrti jeho vnuka a strach o svoju polovičku.

Viac o téme: Robert De NiroTiffany Chen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu