Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Radosť vystriedal obrovský SMÚTOK: Čerstvý otec Robert De Niro v slzách... Náhla SMRŤ jeho vnuka (†19)!

Robert De Niro
Robert De Niro (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prežíva obrovský smútok. Známy americký herec Robert De Niro (79) a jeho rodina sa momentálne spamätávajú z náhlej smrti jeho vnuka Leandra (†19). Ten bol jediným synom jeho najstaršej dcéry Dreny (51), ktorá o tejto šokujúcej správe informovala na sociálnych sieťach.

Len nedávno sa Robert De Niro tešil z narodenia svojho už siedmeho dieťaťa. Radosť, ktorú celá jeho rodina prežívala, sa však v týchto dňoch zmenila na ohromný smútok, ktorý spôsobila smrť jeho vnuka Leandra. 

O tejto tragickej udalosti informovala jeho mama Drena, ktorá na sociálnej sieti Instagram zdieľala slová plné bolesti. Detaily, ktoré súvisia s jeho smrťou a ani samotnú príčinu jeho úmrtia nezverejnila.

„Môj nádherný anjel. Ľúbila som ťa tak, ako to nedokážu vyjadriť žiadne slová. Bol si mojou radosťou a tým, čo robilo môj život čistým a reálnym. Želám si, aby som mohla byť s tebou. Neviem, ako budem bez teba žiť, ale pokúsim sa ísť ďalej a šíriť lásku, ktorú som cítila vďaka tomu, že som bola tvoja mama. Bol si hlboko milovaný a ocenený. Veľmi ma to mrzí. Odpočívaj v pokoji," napísala jeho mama.

V komentároch sa k tejto správe vyjadrili aj viacerí blízki ich rodiny. „Dúfam že ťa Boh bude držať vo svojom náručí," napísal jeden z nich. „Som v šoku. Je mi to veľmi ľúto. Sme tu pre teba. Mám ťa rád," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Robert De Niro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu