Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Detaily smrti vnuka (†19) Roberta De Nira: Za jeho smrť môže nebezpečná droga!

Robert De Niro Zobraziť galériu (3)
Robert De Niro (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Začiatkom tohto týždňa obletela svet správa o smrti vnuka známeho herca Roberta De Nira (79) - Leandra (†19). Na sociálnych sieťach o tejto tragédii informovala jeho mama Drena (51), ktorá následne prezradila aj prvé detaily tejto smutnej udalosti.

Rodina hollywoodskeho herca sa v týchto dňoch spamätáva z obrovskej tragédie. Len 19-ročný syn De Nirovej najstaršej dcéry Dreny totiž nečakane zomrel, o čom informovala jeho mama na sociálnej sieti Instagram. 

Aj keď vtedy ešte žiadne detaily o jeho smrti neprezradila, následne predsa len priblížila, čo sa stalo Leandrovi osudným. Podľa jej slov môže za jeho smrť syntetická droga nazývaná fentanyl, ktorá má v USA na svedomí množstvo obetí.

Drena to potvrdila v reakcii na komentár k jej príspevku, v ktorom sa jej niekto spýtal, ako jej syn zomrel. „Niekto mu predal tabletky, ktoré obsahovali fentanyl. Vedeli, že to v nich je, no aj tak mu to predali. Kvôli všetkým, ktorí toto svinstvo stále predávajú a kupujú, je môj syn mŕtvy,” napísala zronená mama.

Drena De Niro
Zobraziť galériu (3)
Drena De Niro  (Zdroj: Instagram D.D.N)

Viac o téme: Robert De Niro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu