Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúce správy o rodičoch princeznej Kate: Lietajú v poriadnych problémoch!

Michael a Carole Middleton Zobraziť galériu (2)
Michael a Carole Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vraj sa chcú viac venovať vnúčatám, avšak pravda je inde! Rodičia princeznej Kate - Carole (68) a Michael (73) Middletonovci riešia v týchto dňoch poriadne nepríjemnosti. Ich rodinná firma má totiž dlhy na všetky strany.

Rodičia princeznej Kate sa spoznali vo vzduchu. Jej mama Carole sa totiž živila ako letuška, otec bol stevard. Keď Carole otehotnela, táto práca sa vykonávať nedala. A tak začala tvoriť tašky pre najmenších určené na rôzne detské akcie. Z tohto nápadu potom vznikol perfektný rodinný biznis, ktorý im zaručil priam rozprávkové bohatstvo. 

Middletonovci založili firmu Party Pieces, ktorá sa zameriavala na predaj akéhokoľvek párty príslušenstva. Prevádzkovali ju už od roku 1987 a dlhé roky boli mimoriadne úspešní. Až doteraz...

V médiách sa nedávno objavili správy, že rodičia princeznej z Walesu končia s podnikaním a rodinnú firmu predávajú. Oficiálnym dôvodom bolo to, že sa chcú viac venovať vnúčatám. Ako ale vyšlo najavo, dôvod bude zrejme iný. 

Podobne, ako mnohí iní podnikatelia, aj oni doplatili na pandémiu koronavírusu, ktorá v podstate párty biznis pozastavila. Ako informuje Daily Mail, firma dlhuje na všetky strany. Zá nájom, tovar, bankám, či na zdravotnom poistení a daniach.  Celkovo ide vraj o sumu viac ako 3 milióny eur. 

„Keďže ide o svokrovcov budúceho kráľa, tak som im vždy veril,” posťažoval sa jeden z dodávateľov, ktorému tiež dlhujú. Nuž, nie je jediný...

Viac o téme: Kráľovská rodinaCarole MiddletonMichael Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu