Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

OBROVSKÁ HANBA pre sestru princeznej Kate: Svokor čelí obvineniam zo ZNÁSILNENIA TÍNEDŽERKY!

Pippa Middleton Zobraziť galériu (9)
Pippa Middleton (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Musia riešiť poriadne nepríjemnosti! Po tom, ako sa v posledných rokoch riešil hlavne sexuálny škandál princa Andrewa (63), sa momentálne pozornosť obrátila na sestru princeznej Kate (41) - Pippu Middleton (41). Jej svokor je totiž obvinený zo znásilnenia a v prípade už začala konať aj prokuratúra!

Kráľovská rodina v posledných rokoch musí čeliť viacerými škandálom. Môžu za to napríklad zlé vzťahy s princom Harrym a jeho manželkou Meghan či sexuálny škandál princa Andrewa.

Podobný problém však musia riešiť aj vo famílii Pippy Middleton. Jej svokor, podnikateľ David Matthews (74), totiž momentálne čelí vážnym obvineniam z toho, že mal na konci 90. rokov dvakrát zneužiť len 16-ročné dievča. 

V roku 1998 mal maloletú znásilniť v Paríži, o rok neskôr malo k rovnakej situácii dôjsť na karibskom ostrove Svätý Bartolomej, kde Matthews vlastní luxusný hotel Eden Rock. V celej veci už dokonca začala konať aj parížska prokuratúra.

Podľa Daily Mail ho miestna polícia zadržala kvôli týmto obvineniam už v roku 2018. Odvtedy tento prípad prešetrovali a najnovšie začali v tomto prípade ďalšie samostatné vyšetrovanie. Obe má v rukách tím, ktorý sa špecializuje práve na zločiny, ktoré boli spáchané na maloletých.

David Matthews
Zobraziť galériu (9)
David Matthews  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Pippa Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu