Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Princezná Kate opäť ukázala veľké srdce: Za jej krásne gesto ju prirovnávajú k princeznej Diane!

Princezná Kate Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Opäť dokázala, prečo patrí medzi najpopulárnejších členov kráľovskej rodiny. Princezná Kate (41) si v posledných dňoch naplno užíva tenisový turnaj Wimbledon, počas ktorého však nezabúda ani na tých najmenších. Keď ju pozdravil jeden z prítomných chlapcov, Kate ukázala, prečo ju mnohí prirovnávajú k princeznej Diane.

Športoví fanúšikovia momentálne s napätím sledujú tenisový turnaj Wimbledon, ktorý vyvrcholí už počas tohto víkendu. Nadšenci tohto športu sa nájdu aj v kráľovskej rodine a jedným z nich je aj princezná Kate.

Princezná Kate, Roger Federer
Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate, Roger Federer  (Zdroj: SITA)

Tá samozrejme nechýbala na tribúnach a tento športový sviatok si užívala plnými dúškami. Najväčšiu pozornosť si však opäť získala pre jej ľudský prístup, vďaka ktorému si malý chlapec odniesol zážitok do konca života.

Malý Marcelito totiž na okoloidúcu Kate zavolal „ahoj princezná," čo zrejme mnohých prekvapilo. Kate však ani na chvíľu nezaváhala a chlapcovi sa prihovorila. Okrem toho, že sa ho spýtala na meno, ocenila aj hračku, ktorú držal. Ľudia následne opäť prirovnali vystupovanie Kate k princeznej Diane. Video z tejto milej situácie nájdete tu.

Marcelitovi tenisové prostredie nie je vôbec cudzie. Jeho otec Marcelo Arévalo je totiž profesionálny tenista, ktorý sa prevažne venuje štvorhre. Ten si v roku 2019 zobral za ženu Slovenku Luciu Kovarčíkovú a v rovnakom roku sa im narodil aj ich prvorodený syn, z ktorého sa vďaka princeznej Kate stala hviezda.

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu