Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Britney Spears už rok nevidela svoje deti a... Dajú jej definitívne zbohom?!

Britney Spears Zobraziť galériu (2)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jej kontroverzný spôsob života si vyžiadal vysokú cenu. Americká speváčka Britney Spears (41) nemá so svojimi deťmi Seanom (17) a Jaydenom (16) práve najlepšie vzťahy. Podľa posledných správ sa s ani jedným nevidela už viac ako rok a vyzerá to tak, že ich kontakt sa môže prerušiť úplne.

Život slávnej speváčky sprevádzalo množstvo vzostupov a pádov. Vo veľkej miere na to doplatil aj jej vzťah s jej synmi, ktorí sa už dávnejšie vyjadrili, že za týchto okolností nechcú mať so svojou matkou nič spoločné.

Podľa dokumentu TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom sa však ich vzťah nezlepšuje a momentálne ja na bode mrazu. Slávna speváčka sa so svojimi deťmi už viac ako rok nevidela a navyše to vyzerá tak, že sa to nijako nezmení.

Podľa informácii spomínaného magazínu TMZ sa totiž ich otec Kevin Federline snaží o to, aby sa ich spoloční synovia spolu s ním presťahovali na Hawaj. Tam by podľa neho našli Sean a Jayden priestor pre pokojný život, ktorý v Los Angeles zrejme nebude nikdy možný.

Britney Spears už rok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu