Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarný incident u Lady Gaga doma: ZÁSAH POLÍCIE… Kvôli tomuto!

Súkromie Lady Gaga opäť narušil doterný fanúšik.
Súkromie Lady Gaga opäť narušil doterný fanúšik. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Život verejne známych osobností nie je vždy med lízať. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad taká Lady Gaga (37), ktorá má nejednú zlú skúsenosť s doternými fanúšimi. Aj minulý týždeň musela byť do jej domu privolaná polícia. A to kvôli skutočne bizarnému incidentu s vlámaním!

Sláva prináša mnoho dobrého, ale aj zlého... V neposlednom rade je to strata súkromia a tiež fanúšikovia, ktorí netolerujú žiadne hranice. S doterným obdivovateľom má najnovšie skúsenosť aj hviezdna Lady Gaga. Minulý týždeň musela byť kvôli nemu do jej sídla v Malibu dokonca privolaná polícia. 

Galéria: Lady Gaga

„Dispečeri z polície odpovedali rezidencii Lady Gaga v súvislosti s tiesňovým volaním,“ vyjadril sa poručík Jack Jordan z oddelenia šerifa okresu Los Angeles. K incidentu došlo 11. mája okolo 19:42 miestneho času. Fanúšik sa vlámal do sídla slávnej speváčky, dostal sa cez ochranku až pred dom, v ktorom hviezda žije. „Polícia kontaktovala strážnika, ktorý uviedol, že podozrivý prešiel okolo ochranky a položil kvety na príjazdovú cestu,“ dodal.

No o nič viac sa, našťastie, nepokúsil. A práve vďaka tomu, že sa nesnažil nadviazať kontakt s Lady Gaga, polícia zhodnotila, že k žiadnemu zločinu nedošlo a neznámeho muža nezatkla. Speváčka len nedávno dokončila natáčanie filmu Joker: Folie à Deux, v ktorom stvárňuje postavu Harley Quinn. 

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu