Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

KONEČNE sa ozvala: Dojemná reakcia Lady Gaga na smrť blízkeho priateľa a hudobnej legendy (†96)!

Lady Gaga
Lady Gaga (Zdroj: Apple TV)

NEW YORK - Jeho odchod zasiahol celý hudobný svet. Počas minulého týždňa sa verejnosť dozvedela smutnú správu o smrti legendárneho speváka Tonyho Bennetta (†96). Žiaľ nad jeho úmrtím vyjadrilo množstvo kolegov, medzi ktorých sa dnes pridala aj Lady Gaga. Tá mu venovala slová plné smútku.

Minulý piatok sme vás informovali o smrti legendárneho swingového a jazzového speváka Tonyho Bennetta. Ten patril podľa názorov mnohých jeho kolegov medzi tých najlepších spevákov svojej doby.

Svoju kariéru však musel v roku 2021 prerušiť, pretože v tej dobe už 5 rokov bojoval s Alzheimerovou chorobou. Jeho smrť zasiahla okrem rodiny a fanúšikov aj viacerých jeho blízkych priateľov, s ktorými v minulosti spolupracoval.

Jednou z nich je aj americká speváčka Lady Gaga, ktorá bola Bennettovou blízkou priateľkou. Táto dvojica vydala dva spoločné albumy - Cheek to Cheek a Love for Sale, ktoré získali aj cenu Grammy. S dlhoročným priateľom sa rozlúčila počas dnešného dňa prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram.

„Môj priateľ mi bude chýbať navždy. Bude mi chýbať, ako sme spolu spievali, nahrávali, rozprávali sa a boli sme spolu na pódiu. S Tonym som žila v úplne inej dobe. Presunuli sme sa do úplne inej éry, modernizovali sme hudbu a dali sme jej nový život. Ale nebolo to hrané. Náš vzťah bol skutočný," napísala Lady Gaga.

„Obaja sme sa stretli v úplne rozdielnych etapách života. Strácať Tonyho kvôli Alzheimerovej chorobe bolo bolestivé, ale zároveň krásne. Obdobie straty pamäte je veľmi osobné pre každého človeka. Jediné, čo som pre Tonyho chcela bolo, aby si pamätal, ako veľmi som ho mala rada a aká som bola vďačná, že bol súčasťou môjho života. Ako však tieto spomienky mizli, vedela som, že so mnou zdieľa najzraniteľnejšie obdobie svojho života. Nikdy na túto skúsenosť nezabudnem. Nikdy nezabudnem na Tonyho Bennetta," doplnila speváčka.

Viac o téme: Lady GagaTony Bennett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu