Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrdina, ktorý psy Lady Gaga bránil VLASTNÝM TELOM: Ustrelili mu pri tom pľúca... Teraz je na MIZINE!

Lady Gaga
Lady Gaga (Zdroj: Apple TV)

LOS ANGELES - V roku 2021 obletela svetom informácia o únose troch buldočkov slávnej Lady Gaga (36). Speváčka v tom čase natáčala film Klan Gucci a o jej chlpatých miláčikov sa staral Ryan Fischer. Keď ho počas prechádzky prepadol gang ozbrojených lupičov, psov bránil vlastným telom a dokonca ho postrelili. Vtedy ho speváčka nazývala hrdinom a tvrdila, že mu bude do konca života zaviazaná. O to väčším väčším prekvapením sú najnovšie správy. Ryan je vraj na mizine... Aby prežil,dokonca zakladá dobročinné zbierky!

Kým Lady Gaga natáčala film Klan Gucci v Taliansku, o jej troch francúzskych buldočkov sa staral jej zamestnanec Ryan Fischer. No keď venčil, prepadol ho gang ozbrojených lupičov a dvoch chlpáčov uniesol. Tretiemu sa podarilo z auta utiecť. Muž, ktorý psy strážil, ich pri tom bránil vlastným telom a dokonca bol počas incidentu postrelený. 

Galéria: Lady Gaga

V nemocnici mu neskôr kus pľúc museli odstrániť a lekári mu veľké šance na prežitie nedávali. Lady Gaga v tom čase vyhlásila, že Ryan je hrdina a sľubovala, že sa oňho, jeho účty a nákladnú liečbu postará. O to väčším prekvapením bolo, keď Fischer už 6 mesiacov po celej udalosti oznámil, že zakladá dobročinnú zbierku, aby si mohol dovoliť asistentov. 

Kvôli nedostatku peňazí sa dokonca musel odsťahovať aj z domu, ktorý už nedokázal viac platiť. Peniaze od speváčky však, prekvapivo, nechce. Tá mu vraj podľa jeho vlastných slov pomohla už len tým, že mu dovolila, aby nejaký čas býval u nej doma a viac od nej vraj nežiada.

A ako to dopadlo so speváčkinými psami? Lady Gaga okamžite zverejnila výzvu, že ak jej buldočkov vrátia, bez zbytočných otázok vyplatí mastnú odmenu. Pre tú si na policajnú stanicu prišla neznáma žena s tým, že chlpáčov našla priviazaných vonku. Napokon sa ukázalo, že ich uniesol gang, ktorý pozostával z piatich ľudí a tí ani len netušili, že unášajú psov hviezdnej speváčky. 

Viac o téme: Lady GagaRyan Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu