Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lady Gaga predviedla NAMAKANÉ brucho: Fíha, pozrite na tie TEHLIČKY!

Lady Gaga ukázala top postavu. Zobraziť galériu (3)
Lady Gaga ukázala top postavu. (Zdroj: Profimedia)

MALIBU - Speváčka a herečka Lady Gaga (37) na sebe zjavne maká. V týchto dňoch ju americkí paparazzi načapali v uliciach Los Angeles... A hoci si tvár prekrývala veľkými slnečnými okuliarmi, bruško naopak odhalila. Fíha, pozrite na to namakané bruško!

V zdravom tele, zdravý duch! Týmto heslom sa zjavne riadi aj slávna speváčka a herečka Lady Gaga. Fotografi z Los Angeles ju totiž načapali cestou na nákupy - namierené mala do obchodu s oblečením. A zvolila si na túto aktivitu skutočne pohodlný outfit. 

Galéria: Lady Gaga

Čierne legíny, nízke našuchovačky, voľný blazer a pod tým kratučký topík. No a práve ten odhalil, že blondínka zjavne poriadne maká vo fitku. Nie je totiž len štíhla, ale má aj mega vymakané bruško. Pri každom pohybe sa jej rysovali svaly a črtali tehličky.

Za svoju fit postavu vraj vďačí nízko sacharidovej strave a tréningom 5-krát týždenne. Samozrejme dbá na vnútornú pokoj a ak nemá čas na plnohodnotný tréning, vždy si nájde aspoň 39 minút na pohyb. A zdá sa, že sa jej to vypláca, veď pozrite sami! 

Lady Gaga predviedla NAMAKANÉ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu