Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zrodila sa LÁSKA: Hviezdna Lady Gaga sa pochválila prsteňom s PORIADNYM ŠUTROM!

Lady Gaga Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga

LOS ANGELES - Zazvonia jej konečne svadobné zvony?! Speváčka a herečka Lady Gaga (38) sa postarala o poriadne prekvapenie. Na najnovších paparazzi záberoch hádam každému udrel do oka výnimočný šperk na prstenníku jej ľavej ruky. Požiadal ju frajer Michael Polansky (46) o ruku?

Do tretice všetko dobré?! Slávna Lady Gaga má za sebou viacero vážnych vzťahov. O ruku ju v minulosti požiadali dvaja jej bývalí partneri - Taylor Kinney (2015) a Christian Carino (2017). V oboch prípadoch však namiesto svadby prišiel napokon rozchod.

Galéria: Lady Gaga

Od roku 2019 tvorí hviezdna speváčka pár s úspešným podnikateľom menom Michael Polansky. A všetko nasvedčuje tomu, že aj on už pred blondínku pokľakol s tou najkrajšou otázkou...

Speváčku totiž v uplynulých dňoch nafotili v uliciach bulvárni fotografi a nedalo sa nevšimnúť si, že na mieste, kde sa nosí zásnubný prsteň sa jej jagal výrazný šperk. Či je umelkyňa zasnúbená, zatiaľ nijako nekomentovala. 

Lady Gaga
Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga  (Zdroj: Profimedia)

Lady Gaga
Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga  (Zdroj: Profimedia)

Priatelia z jej okolia sa už ale aj v minulosti vyjadrovali, že Lady Gaga a Michael tvoria harmonický pár. „Oni sa už teraz správajú akoby boli manželia. Michael je veľmi milý a vo všetkom ju podporuje. Tvoria spolu veľmi dobrý tím,” poznamenal zdroj z ich okolia. 

Michael Polansky a Lady Gaga
Zobraziť galériu (5)
Michael Polansky a Lady Gaga  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Lady GagaMichael Polansky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu