Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finančné PROBLÉMY hviezdnej Lady Gagy: Na konte MEGA HITY a... 3 milióny v mínuse!

Lady Gaga Zobraziť galériu (2)
Lady Gaga (Zdroj: Apple TV)

LOS ANGELES - Na svete neexistuje azda nikto, kto by nepoznal meno Lady Gaga (36). Hviezdna speváčka má na svojom konte obrovské množstvo hitov, ktorými bodovala vo svetových hitparádach. Napriek tomu jej účet zíval prázdnotou. Hrozil jej bankrot, bola v mínuse tri milióny dolárov!

Galéria: Lady Gaga

Našťastie je reč o minulosti. Hviezda, ktorá má na svojom konte deväť cien Grammy, Oscara a absolvovala päť celosvetových turné, bojovala s finančnými problémami v rokoch 2009 až 2011. Za všetko mohol album s názvom The Monster Ball (Ples príšer), z ktorého pochádzajú skladby ako Poker Face, Paparazzi či Bad Romance. 

Lady Gaga
Zobraziť galériu (2)
Lady Gaga  (Zdroj: profimedia.sk)

Vycucal ju z peňazí natoľko, že jej hrozil bankrot. „Vtipné na tom bolo, že som to ani nevedela,“ priznala aktuálne pre denník Financial Times. „Pamätám si, ako som sa čudovala, prečo mi všetci hovoria, že nemám peniaze, keď mám toľko singlov v hitparádach a predných priečkach. Bola som tri milióny dolárov v mínuse,“ šokovala svojím vyjadrením Lagy Gaga. 

Zlé obdobie sa však speváčke podarilo ustáť a teraz je vďaka svojmu talentu a tvrdej práci vo vysokom pluse. Na svojom konte má aktuálne 150 miliónov dolárov. „Dostala som sa z toho vďaka kvalite svojej tvorby a tiež popularite,“ dodala blondínka, ktorú blízki poznajú pod vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta. 

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu