Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovský ŠOK: 79-ročný Robert De Niro OPÄŤ OTCOM... Partnerka mu tajne porodila 7. dieťa!

Robert De Niro je 7-násobným otcom. Zobraziť galériu (4)
Robert De Niro je 7-násobným otcom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Niekto si v jeho veku užíva vnúčatá, no on je čerstvým oteckom! Oscarový herec Robert De Niro (79) šokoval reportéra z ET Canada, keď odhalil, že detí nemá 6, ale už 7. Jeho partnerka Tiffany Chen nedávno porodila v úplnej tajnosti!

Nie je to žiaden deduško, ale čerstvý otecko! Reč je o 79-ročnom oscarovom hercovi Robertovi De Nirovi. Ako sa totiž najnovšie ukázalo, nedávno mu jeho partnerka priviedla na svet už 7. potomka. Prezradil to len tak mimochodom v rozhovore pre ET Canada.

Robert de Niro
Zobraziť galériu (4)
Robert de Niro  (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Keď sa totiž reportér opýtal, aké je to byť otcom šiestich detí, herec ho opravil. „Vlastne sedem,“ zahlásil a potom doplnil: „Práve sa mi narodilo dieťa.“ Pohlavie, meno, ani identitu matky jeho novej ratolesti však neprezradil. Naposledy však bol spájaný s inštruktorkou bojových umení Tiffany Chen. A že práve ona je matkou, napovedá aj fakt, že ju 22. marca videli v ulicias Santa Monici s bábätkom.

Okrem novorodenca je Robert De Niro otcom dvoch dcér - Dreny a Helen a štyroch synov - Raphaela, Juliana Elliota a Aarona. Pred Tiffany bol herec 20 rokov ženatý s manželkou Grace Hinghtower. 

Robert De Niro a Tiffany Chen
Zobraziť galériu (4)
Robert De Niro a Tiffany Chen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Robert De Niro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu