Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Al Pacino (83) neveril tomu, že by mladú frajerku mohol oplodniť: Požadoval TESTY OTCOVSTVA!

Al Pacino a Noor Alfallah Zobraziť galériu (2)
Al Pacino a Noor Alfallah (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Bol to poriadny šok, keď sa na verejnosť dostala informácia o tom, že 29-ročná frajerka legendárneho Al Pacina (83) je tehotná. A podľa všetkého bol riadne zaskočený aj samotný herec. Ten podľa najnovších informácií žil v tom, že je neplodný.

Ako informuje TMZ Al Pacino nechcel veriť tomu, že Noor Alfallaj nosí pod srdcom jeho dieťa. Slávny herec vraj užíva lieky, ktoré spôsobujú neplodnosť. „Neveril tomu, že by mohol oplodniť ju alebo kohokoľvek iného. Požadoval od nej testy otcovstva, aby dokázala, že to dieťa je jeho," uviedol zdroj z jeho okolia. 

Tmavovlása kráska, ktorá má slabosť na starších mužov údajne test podstúpila a má dôkaz, že otcom jej nenarodeného dieťatka je práve slávny herec. Podľa všetkého je Noor momentálne v ôsmom mesici tehotenstva. 

V súvislosti s týmto párom sa vedú aj celkom búrlivé diskusie o tom, či vôbec tvoria pár. Zdroj z hercovho okolia sa vyjadril, že Pacino žije v tom, že ich vzťah je už minulosťou. Bulvárnym fotografom sa ich podarilo zvečniť spolu naposledy v apríli. 

Práve v apríli pred rokom vyšlo najavo, že oni dvaja sa stretáva. Údajne si boli blízki už v čase, keď vypukla pandémia COVID-19. „Noor randí prevažne so staršími mužmi. S Pacinom sa občas stretnú a je im spolu príjemne. Vekový rozdiel pre ňu nikdy nebol problémom, hoci Al je starší ako jej otec,” uviedol v tom čase dobre informovaný zdroj. 

Al Pacino
Zobraziť galériu (2)
Al Pacino  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Al PacinoNoor Alfallah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu