Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca spoveď Drew Barrymore: Rozmýšľala nad samovraždou!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (4)
Drew Barrymore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Najnovšími vyjadreniami poriadne šokovala. Americká herečka Drew Barrymore (48) v rozhovore s mladou speváčkou Madison Beer (24) priznala, že v minulosti uvažovala o tom, že svoj život dobrovoľne ukončí. Uviedla, že to vtedy videla ako jediné možné východisko.

V posledných rokoch sa herečka Drew Barrymore viac než herectvu venuje svojej šou The Drew Barrymore Show. Momentálne sa na obrazovkách televíznej stanice CBS vysiela už štvrtá séria tohto programu. 

V doteraz poslednej odvysielanej časti privítala speváčku Madison Beer. Tá sa rozhovorila o jej najhoršom životnom období, počas ktorého myslela aj na to, že si dobrovoľne siahne na život. Podľa jej slov totiž v tej dobe nemala nikoho.

„Cítila som sa, akoby som žila nejakú rolu, ktorá mi bola pridelená. Jedného dňa ma to dobehlo. Trápila som sa a bola som sama veľmi dlho. Nikoho som nemala. Vtedy sa pre mňa stalo normálne, že som každý večer rozmýšľala nad tým, že to celé ukončím. Sedávala som na balkóne a rozmýšľala som, že odtiaľ skočím," šokovala speváčka.

Na prekvapenie jej a aj televíznych divákov sa s podobnými myšlienkami stretla aj Barrymore. Tá už v minulosti priznala, že od detstva bojovala s drogami. „Mala som rovnaké myšlienky. Neviem, či som naozaj chcela odísť z tejto planéty, ale bola som zúfalá a nevedela som, ako inak to vyriešiť," povedala herečka.

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu