Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

STRACH slávnej herečky: Kvôli STALKEROVI musela zutekať z pódia!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (2)
Drew Barrymore (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zažila poriadny šok! Americká herečka Drew Barrymore (48) sa počas pondelka objavila v New Yorku, kde sa v miestnom kultúrnom centre zúčastnila rozhovoru s ďalšou známou herečkou Reneé Rapp (23). Počas neho však na Barrymore začal pokrikovať stalker, kvôli ktorému musela utiecť z pódia.

Počas pondelkového večera sa v kultúrnom centre v New Yorku konal slávnostný večer, ktorý moderovala známa herečka Reneé Rapp. Pozvanie na rozhovor s ňou prijala aj jej slávna kolegyňa Drew Barrymore.

Drew Barrymore
Zobraziť galériu (2)
Drew Barrymore  (Zdroj: SITA)

Na tento deň však obľúbená umelkyňa tak skoro nezabudne. Počas spomínaného interview totiž na ňu začal pokrikovať muž, ktorý bol podľa všetkého stalker. Obe dámy po tom, ako sa k ním začal približovať, radšej z pódia zutekali a nechali celú situáciu na ochrankároch.

Muž najskôr zakričal meno herečky a keď sa mu odzdravila, tak sa podľa magazínu Variety predstavil ako Chad Michael Busto. „Dobre ma poznáš. Musel som ťa vidieť, keďže si v New Yorku," povedal muž.

Po tom, ako sa situácia vyriešila a muža odviedli ochrankári, sa Barrymore spolu s Rapp vrátili na pódium a svoj rozhovor dokončili, za čo ich diváci odmenili búrlivým aplauzom. Nateraz však zostáva otázne, či išlo o prvý takýto incident alebo herečka už podobnú skúsenosť s týmto mužom má.

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu