Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Emotívne stretnutie známej herečky dojalo fanúšikov: Pred kamerami neudržala slzy!

Drew Barrymore
Drew Barrymore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Diváci obľúbenej The Drew Barrymore Show, ktorú moderuje samotná americká herečka, sa v poslednej epizóde dočkali obrovských emócii. V nej zažila Barrymore (48) veľké prekvapenie, keď k nej zavítal Dermot Mulroney (60), s ktorým sa spoznala na natáčaní filmu Pištoľníčky.

Barrymore si do svojej najnovšej epizódy pozvala herecké kolegyne Andie MacDowell a Mary Stuart Masterson. S tými si zahrala vo westerne Pištoľníčky z roku 1994 a v jej šou si dámy zaspomínali na natáčanie tohto filmu. 

MacDowell a Masterson si však pre moderátorku pripravili jedno obrovské prekvapenie. Do štúdia s nimi totiž zavítal aj herec Dermot Mulroney, ktorý si s nimi v tomto filme takisto zahral. Počas natáčania si ho Barrymore veľmi obľúbila a po tom, ako ho uvidela, neudržal slzy ani jeden z nich. 

„Bol si na mňa veľmi dobrý. Mala som 17 a bola som úplne stratená. Veľmi som si to užívala, ale nevedela som, ako sa o seba postarať. Ty si to urobil úžasne. Bol si na mňa veľmi milý. Naozaj si sa o mňa postaral," povedala herečka. 

O dojemný moment sa podelila aj s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. Viacerí z nich boli z emotívneho momentu dojatí rovnako, ako známa dvojica. „Toto bolo emotívnejšie, než som očakával. Tieto stretnutia s bývalými kolegami sú najlepšie epizódy jej šou," napísal jeden z komentujúcich. „Som rád, že som to videl. Ukazuje to, aký vplyv môžu mať ľudia na váš život," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu