Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragédia slávnej speváčky (†48): Roky bojovala s depresiami... Spáchala samovraždu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

HONGKONG - Známa speváčka CoCo Lee (†48), ktorej piesne sa objavili vo viacerých známych filmoch, sa rozhodla ukončiť svoj život. Cez víkend ju v kóme previezli do nemocnice, kde počas včerajšieho dňa zomrela. Informácie o smrti hudobníčky potvrdila jej rodina.

CoCo Lee sa v šoubiznise pohybovala dlhých 30 rokov. Za ten čas sa presadila na viacerých frontoch, keďže sa z nej stala úspešná skladateľka, producentka, herečka, ale najmä speváčka. Jej pieseň A Love Before Time z filmu Tiger a drak bola dokonca nominovaná na Oscara.

CoCo Lee
Zobraziť galériu (2)
CoCo Lee  (Zdroj: Profimedia)

Počas včerajšieho dňa sa však jej fanúšikovia dozvedeli šokujúcu správu. Na sociálnej sieti Instagram totiž jej sestra Nancy informovala, že sa Lee počas víkendu pokúsila o samovraždu. Následne upadla do kómy, z ktorej sa už bohužiaľ neprebrala.

„S hlbokým zármutkom vám musíme oznámiť tú najsmutnejšiu správu. CoCo roky bojovala s depresiami, ktoré sa v posledných mesiacoch výrazne zhoršili. CoCo však vyhľadala odbornú pomoc a s depresiami bojovala. Jej démoni však nakoniec zvíťazili. 2. júla sa pokúsila o samovraždu a následne bola prevezená do nemocnice. Aj napriek snahe lekárov, ktorí sa snažili prebrať ju z kómy, však 5. júla zomrela," napísala jej sestra.

„Naša rodina je nesmierne vďačná, že sme mali takú úžasnú sestru. Ďakujeme Bohu, že nám dal takého milého anjela. Vieme, že je na lepšom mieste a už nebojuje s depresiami. Veríme Bohu, že sa o ňu postaral," doplnila Nancy.

Viac o téme: CoCo Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu