Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna herečka bola 6 rokov bez sexu: Teraz konečne zase randí!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (6)
Drew Barrymore (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Je pripravená na nový vzťah! Herečka Drew Barrymore (47) patrí medzi tie celebrity, ktoré nemajú problém otvorene hovoriť o svojom súkromí. Aj nedávno úprimne priznala, že už šesť rokov nemala sex. V týchto dňoch opäť prehovorila o novinkách vo svojom milostnom živote.

Drew Barrymore sa momentálne naplno venuje vlastnej talkšou s názvom The Drew Barrymore Show, v ktorej spovedá známe tváre zo šoubiznisu. Počas uplynulých dní bola jedným z jej hostí aj 67-ročná Whoopi Goldberg. „Naposledy, keď si tu bola, sme boli obe single. A ty si ani nerandila. Teraz už randíš?” vyzvedala Drew. „Lebo u mňa je to už pár rokov a začala som sa trošku strachovať, že mi je dobre byť samej,” dodala. 

Whoopi priznala, že momentálne nehľadá žiaden vážny vzťah.

Drew Barrymore vo svojej šou vyspovedala aj Whoopi Goldberg.
Zobraziť galériu (6)
Drew Barrymore vo svojej šou vyspovedala aj Whoopi Goldberg.  (Zdroj: CBS)

Barrymore v roku 2016 skrachovalo 4-ročné manželstvo s umeleckým konzultantom Willom Kopelmanom, s ktorým má dcéry Olive (10) a Frankie (8). Ten v roku 2020 začal randiť s Alexandrou Michler, ktorú si v auguste 2021 zobral za ženu. Drew po svojom boku od rozvodu nemala žiadného muža.

„Nie som ten typ človeka, ktorý potrebuje sex, alebo chodiť von a stretávať sa s ľuďmi,” uviedla v októbri herečka. Zároveň vysvetlila, že jej sex nechýba, lebo mala v mladosti poriadne búrlivý sexuálny život. „Vyskúšala som všetko, robila som všetko. Tak preto ma to teraz nudí,” poznamenala k tomu Drew. 

Trikrát rozvedená herečka je podľa aktuálnych slov pripravená na nový vzťah a podľa všetkého už aj vo veľkom randí. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy svetu predstaví svojho nového partnera...

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu