Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO televíznej hviezdičky vydesila fanúšikov: Utekaj k doktorovi!

Chloe Ferry Zobraziť galériu (5)
Chloe Ferry (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Neskrývajú svoje obavy! Chloe Ferry (27) je vo Veľkej Británii obľúbenou televíznou hviezdičkou a na konte má pôsobenie vo viacerých televíznych šou. Na sociálnej sieti Instagram má takmer 4 milióny followerov, ktorých aktuálnymi fotkami poriadne vystrašila. Prečo?

Chloe Ferry nikdy nepatrila medzi hanblivky. Dokazovala to nielen vo viacerých reality šou a televíznych programoch. Účinkovala napríklad v Geordie Shore, či Celebrity Big Brother. Jej profil na sociálnej sieti Instagram je plný odvážnych záberov, kde nemá problém predviesť svoje krivky. 

Pri aktuálnych záberoch však komentáre plné komplimentov vystriedali slová plné strachu a obáv. Fanúšikovia si totiž všimli, že jeden z jej prsníkov pôsobí akosi zvláštne. „Mám pocit, že sa ti otočil implantát. Choď si dať určite skontrolovať prsia. Nevyzerá to tak, ako má. Niečo sa mohlo stať,” znejú vybrané z reakcií. „Nechcem byť neslušný, ale utekaj k doktorovi, nech z toho nemáš vážnejší problém,” odporučil jej istý fanúšik. 

Ostáva len dúfať, že si Chloe odporúčania svojich priaznivcov vezme k srdcu a navštívi odborníkov. Predsalen, nejde len o estetickú chybičku, ale v hre je aj jej zdravie...

 

Viac o téme: Chloe Ferry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu