Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Televízna hviezdička strašila v uliciach: Stretnúť ju v noci, tak sa po..toto!

Hviezdička strašila v uliciach nočného Londýna. Zobraziť galériu (11)
Hviezdička strašila v uliciach nočného Londýna. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Tá ale vyzerá! Poviete si, keď zbadáte aktuálne fotky Chloe Ferry (22), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v projekte Geordie Shore. Hviezdička z tejto reality šou si nedávno vyrazila za zábavou a natrafila na bulvárnych fotografov. Tí mali v ten večer určite nočné mory. Vyplastikovaná blondínka totiž akoby odbehla z nakrúcania hororu.

Prirodzenosť sa jej prieči! Angličanka Chloe Ferry to v honbe za dokonalým zovňajškom dotiahla do poriadného extrému. Za zmienku stojí najmä jej tvár. Plavovláska, ktorú zviditeľnilo účinkovanie na televíznych obrazovkách, si dala zväčšiť pery do kačacích rozmerov a nedávno podstúpila plastickú operáciu nosa. 

A kým Chloe robí všetko pre to, aby vyzerala dokonale, uživatelia ju na sociálnych sieťach nešetria. Jej preplastikovaný vzhľad otvorene kritizujú a používajú mnohé nelichotivé prezývky. Medzi jej fanúšikmi sa však nájdu takí, čo ju bránia. „Len preto, že je Chloe celebrita, tak to neznamená, že ju môžete zahŕňať toľkou nenávisťou, stále je to ľudská bytosť. Každému sa páči niečo iné a každý by sa mal starať o seba,” vyjadril sa jeden z nich.

Nos celebitnej umeliny ešte po nedávnom zákroku nie je zahojený. Chloe to však nebráni v tom, aby si vyrazila za zábavou. Nedávno ju pri tom zvečnili paparazzi a veru, pohľad na ňu nebol veľmi príjemný. 

Preplastikovaná Chloe Ferry priam desí vzhľadom.
Zobraziť galériu (11)
Preplastikovaná Chloe Ferry priam desí vzhľadom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Chloe Ferry vyrazila za zábavou. Pohľad na ňu mnohých vydesil.
Zobraziť galériu (11)
Chloe Ferry vyrazila za zábavou. Pohľad na ňu mnohých vydesil.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chloe Ferry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu