Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Topmodelka s nohavicami NEBEZPEČNE NÍZKO: Joy, POZOR, skončíš s holým zadkom!

Joy Corrigan má rada odvážne outfity. Zobraziť galériu (5)
Joy Corrigan má rada odvážne outfity. (Zdroj: Profimedia)

HOLLYWOOD - Americká topmodelka Joy Corrigan (28) už zopár odvážnych outfitov do spoločnosti vyniesla. Nie je to tak dávno, čo sa po uliciach Hollywoodu premávala v tope, ktorý ledva zakryl jej prsia. Najnovšie síce mala svoje zbrane starostlivo zahalené, no takmer odhalila inú časť svojho tela. Nohavice mala tak nebezpečne nízko, že jej skoro bolo vidno zadok!

Joy Corrigan sa do povedomia verejnosti dostala ako jeden z anjelikov spodnej bielizne Victoria's Secret. Aktuálne už pre značku síce nepredvádza, no jej popularita nijako neutrpela. Len na jej profile na sociálnej sieti Instagram ju sleduje takmer milión sledujúcich. 

Fanúšikov okrem jej krásy určite priťahuje aj jej odvaha. Blondínka totiž obľubuje rafinované oufity, ktoré si rada oblieka aj do spoločnosti. Nie je to tak dávno, čo sa v nočných uliciach Los Angeles premávala v miniatúrnom tope, ktorý ledva prekrýval jej ženské zbrane. 

A podobný kúsok si obliekla aj v týchto dňoch. Paparazzi ju zachytili cestou na pracovný obed v Hollywoode. Na sebe mala čierne body, ktoré tentokrát síce zahaľovalo jej prsia, no nohavice mala tak nebezpečne nízko, že stačil už iba malý kúsok a... Všetci by videli jej zadok! 

Topmodelka s nohavicami NEBEZPEČNE
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Joy Corrigan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu