Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna sexica sa po 12 rokoch ZBAVILA SILIKÓNOV: Intímne FOTO aj osobná spoveď... Zabíjali ma!

Joy Corrigan Zobraziť galériu (4)
Joy Corrigan (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Má za sebou neľahké obdobie! Reč je o modelke menom Joy Corrigan (35), ktorej dokonalú postavičku sme aj my na topkách neraz ospevovali. Kráska, ktorá sa preslávila napríklad pózovaním pre pánsky časopis Playboy, bola anjelikom Victoria´s Secret a objavila sa aj v prestížnom plavkovom magazíne Sports Illustrated, má teraz vo svojom živote veľkú novinku. Dala si totiž vyoperovať silikónové implantáty.

„Bol to pocit obrovskej úľavy a slobody!” aj takýmito slovami okomentovala Joy Corrigan svoje rozhodnutie ľahnúť si pod nôž a dať si odstrániť silikónové implantáty. Tie si kráska dala spraviť pred 12 rokmi a ako najnovšie uviedla, zbavila sa ich, lebo mala pocit, že jej telu nerobia dobre a zabíjajú ju. 

Operáciu, pri ktorej jej boli silikóny odstránené, absolvovala začiatkom mesiaca. Prostredníctvom sociálnej siete Instagram sa so svetom rozhodla podeliť o svoje pocity a pridala aj pomere osobné zábery z operácie i momentky, ktoré vznikli krátko po nej. „Bolo to pre mňa veľmi ťažké rozhodnutie, ale rozhodla som sa uprednostniť moje zdravie,” uviedla okrem iného slávna blondínka, ktorá vyzdvihla najmä silnú podporu rodiny a partnera. V jej rozhodnutí ju totiž podporili a boli jej oporou. 

Zvyknúť si po 12 rokoch na to, že žena zrazu nemá veľké prsia, nebolo zrejme jednoduché. Joy sa netají tým, že sa bála aj samotnej operácie. Keď však už bolo po všetkom, svoje rozhodnutie ani na sekundu neoľutovala. „Okamžite som vedela, že som s rozhodla správne. Bola som veľmi rada, že som verila svoje intuícii. Milovať svoje telo je pre mňa nový pojem a je to akt lásky, za ktoré mi bude navždy vďačné,” dodala. Fanúšikovia ju v kometároch taktiež výrazne podporili a píšu jej, že je krásna aj bez silikónov. 

Viac o téme: Joy Corrigan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu