Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Modelku v uliciach nešlo prehliadnuť: Anjelik? Ale kdeže... Terminátor!

Joy Corrigan s priateľom Zobraziť galériu (6)
Joy Corrigan s priateľom (Zdroj: profimedia.sk)

INDIO - Vie, ako na seba strhnúť pozornosť! Modelka Joy Corrigan (28) už v šoubiznise nie je žiadnym nováčikom. Aj preto, keď zavítala na obľúbený festival Coachella, na ňu bulvárni fotografi hneď mierili svojimi objektívmi. Kráska vystavila na obdiv svoje vysekané telo, pri pohľade na ktoré mnohým padne sánka.

Viaceré celebrity v uplynulých dňoch žili festivalom Coachella, ktorý je tiež akousi prehliadkou zaujímavých módnych kreácií. Pomerne diskutovanou témou v médiách bolo v súvislosti s týmto ročníkom aj vášnivé bozkávanie sa expartnerov Camily Cabello a Shawna Mendesa.

Pozornosť bulvárnych fotografov si však uchmatli aj iné hviezdy. Medzi nimi napríklad Joy Corrigan, ktorá ako modelka pózovala napríklad pre plavkový magazín Sports Illustrated a je tiež anjelikom Victoria´s Secret. Asi nikoho preto neprekvapí, že pod šatami skrýva výstavnú postavičku. 

Joy je však nielenže štíhla, ale má tiež brutálne vysekené brucho, ktoré je výsledkom pravidelného cvičenia a driny. „Som rada, keď som sexy a rada ukazujem svoje telo. Pracujem na ňom naozaj tvrdo, aby som ho mala také, ako sa mi páči,” uviedla v minulosti v rozhovore pre Maxim sebavedomá kráska. 

Joy Corrigan so svojím partnerom Tedom Dhanikom.
Zobraziť galériu (6)
Joy Corrigan so svojím partnerom Tedom Dhanikom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Modelke na festivale robil spoločnosť jej o 19 rokov starší frajer Ted Dhanik. Ten v minulosti randil napríklad aj s herečkou Tarou Reid.  

Viac o téme: Joy Corrigan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu