Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi zadočky v akcii: Nové športové odvetvie z Rumunska poteší oko nejedného pána

Z Rumunska prichádza nový šport tliapania po sexi zadkoch
Z Rumunska prichádza nový šport tliapania po sexi zadkoch (Zdroj: Instagram - RFX MMA)

BRATISLAVA - Zabudnite na fackovacie súboje, ktoré sa v uplynulých týždňoch stali hitom medzi novými "športovými" odvetviami. Rumunská organizácia MMA prichádza na trh s novinkou, ktorá zrejme poteší oko nejedného pána.

archívne video

Haklová o boxerskom zápase: Váhala nad ponukou... Zo súperky nebola NADŠENÁ! (Zdroj: Maarty)

Potom, čo rumunská organizácia bojových športov RXF priniesla na trh súťaženie vo fackovaní, prichádza RXF MMA s novinkou, ktorá zrejme nájde obľubu predovšetkým u mužskej časti publika. Nová ženská športová disciplína sa dostala na ten najvyšší level, keď plieskanie po zadkočkoch zažilo na radosť organizátorov aj šampionát, z ktorého si môžete pozrieť krátke upútavky.

Pre veľký úspech a množstvo pozitívnych ohlasov sa už teraz môžu fanúšikovia tešiť na ďalšie galavečery. Že bola nová disciplína už otestovaná v reálnych súťaźiach sa môžete presvedčiť na priložených fotografiách a videách zo zaujímavých športových zápolení. 

Aj keď podobne ako pri fackovacích súbojoch nemá tento "šport" zjavne hlbší zmysel, ale na rozdiel od tvrdých faciek, ktoré v množstve prípadov prinášajú veľké negatívne dopady na ľudské zdravie, sa na túto novinku aspon lepšie pozerá a dopady na zdravie účastníkov by nemali byť také drastické. 

Viac o téme: RXF MMA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu