Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce tvrdenie nevesty Alžbety II.: Navštevuje ju DUCH kráľovnej!

Kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (12)
Kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Podľa jej slov ju chodí navštevovať duch samotnej kráľovnej! Sarah Feguson (63), ktorá bola nevestou Alžbety II. tvrdí, že psíkovia, ktorých najdlhšie slúžiacej panovníčke v britskej histórii darovala, ju po jej smrti vidia a neustále s ňou komunikujú.

Vojvodkyňa z Yorku darovala psíkov Sandy a Muicka Alžbete II. v roku 2021. Spolu s ňou sa na dare podieľali i jej bývalý manžel princ Andrew a ich dve spoločné dcéry Beatrice a Eugenie. Po jej smrti sa však o nich stará práve spomínaná Ferguson.

Sarah Ferguson
Zobraziť galériu (12)
Sarah Ferguson  (Zdroj: SITA)

Podľa jej názoru však nie je jediná, kto na nich dohliada. Ferguson si totiž myslí, že jej psíkov chodí pravidelne navštevovať duch samotnej kráľovnej. Prezradila to v najnovšom rozhovore pre magazín People

„Sú to absolútni miláčikovia. Vždy, keď štekajú do prázdna, tak verím, že je to preto, že išla okolo kráľovná," povedala. Okrem toho jej však Sandy a Muick vedia spôsobiť poriadne vrásky na čele. „Stali sa z nich národné ikony a vždy, keď začnú naháňať nejakú veveričku, tak začnem panikáriť," dodala Ferguson.

Šokujúce tvrdenie nevesty Alžbety
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Profimedia)

Podľa jej slov sa u nej psíkom páči a darí sa im veľmi dobre. Zároveň je pre ňu veľkou cťou starať sa o tento národný poklad. Sandy a Muick sú poslední dvaja psíkovia corgi, ktoré Alžebetu II. prežili.

Viac o téme: Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu