Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

STRACH a OBAVY škandalózneho princa Andrewa: Vyhodí ho nový kráľ z domu?!

Kráľ Karol III. a jeho brat - princ Andrew Zobraziť galériu (3)
Kráľ Karol III. a jeho brat - princ Andrew (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Bude nemilosrdný?! Na topkách sme vás už informovali, že nový panovník britskej monarchie - Karol III. (73) plánuje aj výraznejšie zmeny. Podľa medializovaných informácií chce zefektívniť monarchiu a ubrať z výdavkov. Povráva sa, že jedna zo zmien by sa mohla dotknúť aj jeho nehodného brata - princa Andrewa (62)

Karol III. už pri pohrebe svojej matky dokázal, že v niektorých záležitostiach sa nenechá obmäkčiť. Síce jeho brat Andrew a syn Harry mali na sebe uniformu, keď držali stráž pri rakve Alžbety II., avšak na pohrebe už boli v civilnom oblečení. 

STRACH a OBAVY škandalózneho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Harry sa dobrovoľne vzdal kráľovských povinností, Andrew pod vplyvom škandálu. Bol totiž zapletený do kauzy sexuálneho delikventa a pedofila Jeffreyho Epsteina. A práve fakt, že nie je slúžiacim a pracujúcim členom monarchie, vyvoláva špekulácie, že by mohol prísť o strechu nad hlavou. 

Po pohrebe kráľovnej je aj naďalej vo windsorskom sídle, kde sa stará o milované psíky zosnulej panovníčky - corgi Muicka a Sandy. Jeho budúcnosť je však neistá. „Stále žije v strachu, že jedného dňa dostane oficiálny list, v ktorom mu bude stroho oznamené, aby opustil Royal Lodge,” uviedol pre médiá zdroj z paláca. Royal Lodge je v podstate nehnuteľnosť s 31 izbami. Či na výrazne šetrenie Karola III. doplatí aj jeho brat, sa zrejme ukáže časom...

STRACH a OBAVY škandalózneho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ AndrewKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu