Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Televízna hviezda prekročenie rýchlosti trpko oľutovala: OŽRATÝ za volantom, na cestu si zobral aj balík KOKAÍNU!

Richard Duncan Zobraziť galériu (2)
Richard Duncan (Zdroj: Instagram)

GEORGIA - Keď ho zastavila polícia, vedel že je zle. Hviezda americkej reality šou Black Ink Crew - Richard Duncan (38) momentálne rieši problémy so zákonom. Muži zákona ho totiž pristihli pri tom, že si sadol opitý za volant. Aby toho nebolo málo, v jeho aute sa našli tiež drogy.

Black Ink Crew je reality šou, ktorá sa začala vysielať v roku 2013 a mapovala fungovanie tetovacieho štúdia v New Yorku. Detailne priblížila, s čím všetkým sa zamestnanci spoločnosti museli stretávať. Jedným z nich bol aj Richard Duncan.

Ten momentálen rieši úplne iné problémy. V júli sa dostal do nepríjemnej situácie, keď ho zastavili muži zákona. Podľa policajnej správy, ku ktorej sa dostal magazín TMZ, bolo dôvodom kontroly prekročenie povolenej rýchlosti.

Richard Duncan
Zobraziť galériu (2)
Richard Duncan  (Zdroj: Instagram)

Policajti však v aute zacítili alkohol a tak Richarda podrobili skúške triezvosti. Tá však nebola nutná, keďže sa tatér bez okolkov priznal, že pred jazdou požil alkohol. Najhoršie však bolo, že pri prehliadke auta našli muži zákona tiež balík plný kokaínu.

Richard bojuje so závislosťou na drogách a alkohole už niekoľko rokov. Na svojom Instagrame priznal: „Mesiac som neužíval lieky proti mojej bipolárnej poruche a urobil som takéto hlúpe rozhodnutie, ktoré už nikdy neplánujem urobiť. Zvyčajne nepijem, už dlhší čas som bol triezvy. Ak budem ďalej užívať lieky, tak už nič také nikdy neurobím."

Viac o téme: Richard Duncan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu