Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ZEMETRASENIE v Turecku zasiahlo aj slávneho herca: Jeho rodina je NEZVESTNÁ, bojí sa najhoršieho!

Tamer Hassan Zobraziť galériu (2)
Tamer Hassan (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Obrovské nešťastie v Turecku zasiahlo aj ľudí, ktorí sú od miesta nešťastia vzdialení tisícky kilometrov. Medzi nich patrí aj britský herec Tamer Hassan (54), ktorý má korene práve v Turecku a v tejto krajine má aj časť rodiny. V rozhovore, v ktorom ním lomcovali emócie, priznal, že veľa z nich je nezvestných a že nedáva veľké nádeje tomu, že ich nájdu živých.

Tamer Hassan sa preslávil vďaka viacerým známym filmom či seriálom, ako sú napríklad Biznis, The Football Factory či Dvojitý agent. V roku 2016 sa objavil aj v jednom z najsledovanejších seriálov všetkých čias Game of Thrones.

Tamer Hassan (vľavo) si zahral aj po boku Daniela Craiga
Zobraziť galériu (2)
Tamer Hassan (vľavo) si zahral aj po boku Daniela Craiga  (Zdroj: Columbia Pictures Corporation)

Momentálne však išla kariéra a aj všetko ostatné bokom. Známy herec má turecko-cyperských predkov, a preto tragické zemetrasenie v Turecko vníma obzvlášť citlivo. V rozhovore pre stanicu Sky News priznal, že niekoľko členov jeho rodiny je po ničivých zemetraseniach nezvestných a že pomaly stráca nádej na to, že ich ešte niekedy uvidí.

„Som úplne bez slov. Sme z toho zničení. Všetci tam máme rodiny a niektorých z nich stále nenašli. Je tam veľmi studené počasie a veľmi sa bojíme. Pomaly už strácame nádej,“ povedal Hassan počas emotívneho rozhovoru.

Ten už robí všetko, čo je v jeho silách, aby pomohol ľuďom, ktorí to momentálne potrebujú najviac. „Momentálne som na Cypre a snažím sa vyzbierať čo najviac peňazí. Ďalej pracujem na tom, aby sa zásoby, ktoré sa tu zhromažďujú, dostali čo najskôr do Turecka. V najbližších dňoch tam pôjdem aj ja a pripojím sa k záchranárom. Je stále veľa oblastí, ktoré boli zasiahnuté a doteraz sa tam nedostala žiadna pomoc. Nie je tam nikto, kto by im pomohol," doplnil herec.

Viac o téme: Tamer Hassan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu