Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

STRACH krásky z telenoviel: Zemetrasenie zasiahlo jej blízkych... Slová plné ZÚFALSTVA!

Melisa Aslı Pamuk Zobraziť galériu (2)
Melisa Aslı Pamuk (Zdroj: Kanal D)

ANKARA - Slávna turecká herečka Melisa Aslı Pamuk (31), známa napríklad vďaka účinkovaniu v telenovele Nekonečná láska, dnes prežívala chvíle plné strachu. Zemetrasenie v Turecku totiž zasiahlo aj jej najbližších. Na sociálnych sieťach v súvislosti s tým zverejnila naliehavý odkaz.

Médiá po celom svete dnes ráno zaplnili správy o zemetrasení, ku ktorému došlo v noci z nedele na pondelok na juhovýchode Turecka. Otrasy s magnitúdou 7,8 zničili mnohé budovy, množstvo obyvateľov je zranených a podľa medializovaných informácií si nešťastie doposiaľ vyžiadalo množstvo obetí. O pár hodín neskôr zasiahli krajinu ďalšie silné otrasy...

Celý svet posiela smerom do zasiahnutej oblasti slová plné sústrasti. Chvíle plné strachu a zúfalstva prežívala aj známa herečka a bývalá kráľovná krásy Melisa Aslı Pamuk, ktorej v jednej zo zničených budov zostala uväznená jej stará mama a teta. 

Na sociálnych sieťach preto zverejnila výzvu s prosbou. „Moja babka nemôže chodiť. Spoločne s tetou uviazli v byte. Je niekto v okolí, kto by im vedel pomôcť?” napísala herečka a pridala aj konkrétnu adresu. Zároveň zdôraznila, že netušia, v akom stave sa byt nachádza. 

O pár hodín neskôr na svojom profile na sociánej sieti Twitter fanúšikom oznámila, že jej babka a teta sú našťastie v poriadku. „Alah nech pomáha našej krajine,” dodala. 

Melisa Aslı Pamuk
Zobraziť galériu (2)
Melisa Aslı Pamuk  (Zdroj: Kanal D)

Viac o téme: Melisa Aslı Pamuk Zemetrasenie v Turecku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu