Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TRAGÉDIA v rodine známej herečky: Pri páde lietadla zomrela jej tehotná sestra aj s rodinou!

Megan Hilty prežíva obrovský žiaľ. Zobraziť galériu (4)
Megan Hilty prežíva obrovský žiaľ. (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Prežíva obrovský žiaľ! Známu herečku Megan Hilty (41) zasiahla veľká rodinná tragédia. Pri nehode vodného lietadla totiž zahynula jej tehotná sestra spolu s jej švagrom a ich spoločnou dcérou. Príčiny tohto nešťastia zatiaľ nie sú známe.

Americká herečka, ktorá sa najviac preslávila v seriáli Smash, sa musí vysporiadať s ťažkou ranou osudu. Pri leteckej havárii vodného lietadla vo Washingtone totiž zahynula jej sestra Lauren spolu s manželom Rossom a ich dcérou Remy.

Megan Hilty v týchto dňoch nemá dôvod na úsmev.
Zobraziť galériu (4)
Megan Hilty v týchto dňoch nemá dôvod na úsmev.  (Zdroj: SITA)

Pri havárii okrem tejto trojice zomrelo ďalších 10 ľudí. K celej situácii sa už vyjadrila aj Pobrežná stráž USA, ktorá zverejnila mená obetí a k celej veci vydala krátke stanovisko, v ktorom potvrdila prebiehajúce vyšetrovanie tejto tragédie.

„Pobrežná stráž vyjadruje svoju najúprimnejšiu sústrasť celej rodine a priateľom zosnulých pasažierov," píše sa v stanovisku. V nedeľu, kedy sa táto nehoda stala, bolo nájdené len jedno ľudské telo, po zvyšných deviatich pátrali v uplynulých dňoch.

Lauren Hilty
Zobraziť galériu (4)
Lauren Hilty  (Zdroj: Instagram)

K nešťastiu sa vyjadrila aj rodina švagra známej herečky pre lokálne noviny. „Kolektívny smútok, ktorý momentálne prežíva celá naša rodina, je neopísateľný. Sme hlboko zarmútení zo straty Rossa, Lauren, dcéry Remy a ich nenarodeného chlapčeka Lucu," uviedla rodina v stanovisku.

Viac o téme: Megan Hilty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu