Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Seriálová hviezda lieta v problémoch: Z obchodu UKRADLA blúzku za pár eur... Rieši ju POLÍCIA!

Chloe Cherry Zobraziť galériu (2)
Chloe Cherry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Bolo jej to treba? Známa herečka Chloe Cherry (25), ktorá sa v minulosti živila aj účinkovaním vo filmoch pre dospelých, si poriadne zavarila. V maloobchode akosi zabudla zaplatiť za blúzku, ktorú si odtiaľ odniesla. Na všetko však prišli predavači a celú vec riešili s políciou. Tá mladú umelkyňu obvinila z krádeže!

Chloe Cherry svoju hereckú kariéru rozbiehala naozaj netradične. Tesne po tom, ako sa stala plnoletou, sa rozhodla presťahovať zo svojho rodného Lancasteru do Miami. Tam si začala budovať kariéru v pornopriemysle.

Údajne sa jej darilo viac ako dobre a získala si množstvo fanúšikov, čo využila aj na známej stránke OnlyFans. Nakoniec sa z nej však vďaka pôsobeniu v populárnom seriáli Eufória stala aj úspešná herečka. To ju motivovalo k tomu, aby definitívne zamávala filmom pre dospelých a začala sa naplno venovať svojej hereckej kariére.

O to väčším prekvapením sú správy, ktoré sa v posledných hodinách objavili v médiách. Cherry totiž momentálne rieši problémy so zákonom, do ktorých sa dostala po tom, ako v obchode s oblečením ukradla blúzku v hodnote 28 dolárov (v prepočte zhruba 26 eur). To si všimli pozorní predavači a celú situáciu nahlásili polícii, ktorá to nakoniec riešila s herečkou. Tá sa podľa informácii Page Six mužom zákona priznala, že spomínaný kúsok ukradla.

K celej situácii sa napakon vyjadril aj hovorca herečky, ktorý sa usiloval túto situáciu zachrániť. „V decembri došlo k nedorozumeniu, keď jej k nákupu nezapočítali blúzku. V žiadnom prípade však nepriznala, že blúzku ukradla. Tak to vôbec nebolo. Tento príbeh je len o tom, že sa miestny obchod snaží zviditeľniť na mene celebrity," povedal pre TMZ.

Tak či onak, herečka už bola obvinená z krádeže a svoju verziu tohto príbehu bude môcť vyrozprávať 1. marca, kedy ju čaká predbežné vypočúvanie. 

Viac o téme: Chloe Cherry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu