Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda Spider-Mana na módnej šou: Odhodila podprsenku a celá sa zahalila do PAVUČINY!

Zendaya Zobraziť galériu (9)
Zendaya (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Jedna z najpopulárnejších herečiek súčasnosti - Zendaya (26) si nenechala ujsť parížsky Fashion Week. Tak, ako mnohé hviezdy, ktoré sa tohto módneho sviatku zúčastnili, aj mladá umelkyňa zvolila poriadne odvážny outfit. Návštevníci prehliadky tak pozornosť nevenovali iba predvádzaciemu mólu.

Odvaha jej očividne nechýba. Reč je o krásnej herečke menom Zendaya, ktorá sa objavila na nedeľnej prehliadke značky Valentino. Mladá hviezda je zároveň aj ambasádorkou tohto módneho domu. 

Ako sa na umelkyňu jej kalibru patrí, na ich prehliadku prišla v outfite, ktorý istotne zaujal oko nejedného diváka. Zendaya totiž zvolila poriadne odvážny overal z materiálu pripomínajúceho pavučinu a pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že si pod neho nedala podprsenku. Pozornosť prítomných tak okrem predvádzacieho móla smerovala aj na ňu. 

Zendaya
Zobraziť galériu (9)
Zendaya  (Zdroj: SITA)

Zendaya
Zobraziť galériu (9)
Zendaya  (Zdroj: SITA)

Zendaya sa preslávila v poslednom diele filmovej série Spider-Man s názvom Bez domova, kde si zahrala aj s jej súčasným partnerom Tomom Hollandom (26). Okrem tohto filmu sa predstavila aj v jednom z najúspešnejších seriálov posledných rokov Eufória. 

Viac o téme: Zendaya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu