Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenky a Češky v slzách! Rozhodnutie Justina Biebera zarmútilo fanúšičky po celom svete

Justin Bieber Zobraziť galériu (9)
Justin Bieber (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

PRAHA - Jeho fanúšikovia zostanú veľmi sklamaní. Hviezdny spevák Justin Bieber (29) bol nútený zrušiť viacero koncertov po celom svete a bohužiaľ sa to dotklo aj jeho plánovaného vystúpenia v Prahe. Umelec sa zrejme potrebuje sústrediť na svoj zdravotný stav, ktorý už dlhšiu dobu nie je ideálny.

Meno Justina Biebera sa v posledných dňoch spomína hlavne vďaka jeho bývalej a súčasnej partnerke. Hailey Bieber a Selena Gomez totiž aj napriek nedávnym spoločným fotkám vykopali vojnovú sekeru a ich konflikt zapĺňa stránky svetových magazínov.

Fanúšikovia slávneho speváka však momentálne riešia niečo úplne iné. Bieber totiž kvôli svojmu zdravotnému stavu musel preložiť viacero jarných koncertov v rámci svojho turné Justice World Tour. 

Preložený bol aj jeho koncert v Prahe, na ktorý sa chystalo veľké množstvo slovenských divákov. Tí sa však včera dozvedeli smutnú správu. Koncert, ktorý sa mal uskutočniť v O2 aréne, bol nakoniec zrušený.

O tejto nečakanej správe informovala samotná O2 aréna na svojich sociálnych sieťach. Ľudia, ktorí si už lístky zakúpili, síce dostanú svoje peniaze naspäť, ale vystúpenie svojho obľúbeného speváka si neužijú. Sklamaní však zostali aj fanúšikovia napríklad v Nemecku, Švédsku či Veľkej Británii, kde Bieber takisto zrušil svoje vystúpenia.

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu