Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vrchol NEVKUSU? Slávny raper sa pochválil DIAMANTOVOU “šnúrkou” na mobil: Och, a čo tá ruka?!

Raper šokoval skutočne bizarnou Zobraziť galériu (2)
Raper šokoval skutočne bizarnou "šnúrkou" na mobil. (Zdroj: Profimedia)

HOLLYWOOD - K imidžu drsného rapera okrem veľkých tričiek a riflí skrátka patria aj mohutné retiazky. A čím luxusnejšie, tým lepšie. No nad tým, čím sa Polo G (24) pochválil najnovšie, zostáva rozum stáť. Na krku mal totiž mohutnú reťaz posiatu diamantmi a na nej visel... Prívesok so "zabudovaným" smartfónom!

Veľké reťaze k hip-hopovej kultúre skrátka patria. Mohutnými, blištivými príveskami na hrudi mnohí raperi radi demonštrujú svoje postavenie na hudobnej scéne. A nezdráhajú sa do nich investovať hotový majland. No nie všetko, čo je drahé, je zákonite aj vkusné. Dôkazom je aj nová luxusná ozdoba rapera Pola G. 

24-ročného hudobníka vyfotili fotografi v uliciach Hollywoodu v spoločnosti svojej priateľky Crystal Blease. No čo mu viselo na krku, sa nedalo prehliadnúť - pýšil sa mohutnou diamantovou reťazou a obrovským príveskom. Najväčším bizárom však bol fakt, že v hŕbe drobných kamienkov mal vsadený aj svoj smartfón.

No a aby svoj imidž "drsného rapera" vyšperkoval do úplnej dokonalosti, pred fotografov sa postavil s rukou zastrčenou do svojich nohavíc. Polo, čo si tam kontroluješ?!

Vrchol NEVKUSU? Slávny raper
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Polo G
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu