Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prominentná exmilenka PROVOKOVALA: Zlato, rozpadá sa ti sveter… A vidno ti BRADAVKY!

Chaney Jones mala na sebe naozaj zvláštny outfit. Zobraziť galériu (3)
Chaney Jones mala na sebe naozaj zvláštny outfit. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Hoci je z amerického rapera Kanye Westa (45) už ženatý muž, začiatkom roka randil ešte s úplne inou ženou. Išlo o 24-ročnú Chaney Jones, ktorá bola vernou kópiou jeho exmanželky Kim Kardashian (42). A rovnako ako ona, aj mladšia tmavovláska rada púta pozornosť. Najnovšie do spoločnosti vyrazila v pletenej veste, ktorá sa na nej doslova rozpadala. Vidno jej bolo aj bradavky!

Len vo februári minulého roka Kanye West a Chaney Jones potvrdili, že tvoria pár. Dlho im však idylka nevydržala a už o 4 mesiace neskôr hlásili rozchod. A dnes je už z rapera opäť ženatý muž. Ako sa pred pár dňami ukázalo, v úplnej tichosti si zobral Biancu Censori. Treba však dodať, že ich zväzok zatiaľ nie je právoplatný, nakoľko nepodali žiadosť o sobášny list. 

No ani Chaney nezaháľa. Na rozdiel od Kanyeho sa však nevydala, ale život si užíva naplno. A rozhodla sa provokovať všade, kde sa objaví. Veď nedávno ju paparazzi nafotili ako si vykračuje do reštaurácie Papi Steak v Miami Beach na Floride. A to, čo mala na sebe, teda rozhodne nevyzeralo ako outfit na večeru. Spodnú časť jej tela prekrývala pletená sukňa, ktorá skôr pripomínala nákrčník. No a vrchnú časť...

Tá vyzerala ako nepodený produkt niekoho, kto sa učí pliesť. Sivá vesta s roláčikom sa na nej doslova rozpadala a pár vlnených riadkov len horko-ťažko prekrývalo jej holé bradavky. No hoci bežnú funkciu odevu tento módny kúsok nespĺňal, jedno je isté - tmavovláska bola neprehliadnuteľná! 

Prominentná exmilenka PROVOKOVALA: Zlato,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestChaney Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu