Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DRÁMA u Geiss(en)ovcov: Výbuch auta... Davina v ohrození života!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Topky.sk)

BERLÍN - Išlo jej o život! Dcéra Roberta (58) a Carmen (57) Geissovcov - Davina (19) prežila najhoršiu noc svojho života. Viezla sa totiž v aute, ktoré doslova explodovalo. Staršia dcéra prominentnej dvojice musela byť prevezená do nemocnice a k celej situácii napísala, že ďakuje Bohu, že je nažive.

Davina dnes prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram informovala verejnosť o tom, že jej smrť dýchala na krk. Auto, v ktorom sa viezla, totiž z doposiaľ nezistených príčin začalo horieť a vybuchlo.

„Najhoršia noc. Naše Porsche GT3 začalo zrazu horieť a následne explodovalo. Nechápem, ako sa to môže stať novému autu. Bol to obrovský šok. Viac ako 5 hodín som ležala v nemocnici a museli mi dať kyslíkovú masku, pretože som sa nadýchala splodín a dymu. Ďakujem Bohu, že som nažive. Mami, oci, som v poriadku, lem som ešte stále v obrovskom šoku," napísala Davina.

DRÁMA u Geiss(en)ovcov: Výbuch
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Zatiaľ nie je jasné, čo nehodu spôsobilo. Z opisu dcéry Roberta a Carmen je však jasné, že Davine pri tejto situácii išlo naozaj o život a môže hovoriť o veľkom šťastí, že z nehody vyviazla bez vážnejších zranení.

DRÁMA u Geiss(en)ovcov: Výbuch
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: GeissenovciDavina GeissGeissovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu