Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny moderátor sa pustil do Madonny: Fúha! Prišla poriadne DRSNÁ REAKCIA

Piers Morgan a Madonna Zobraziť galériu (8)
Piers Morgan a Madonna (Zdroj: ITV, SITA)

LONDÝN - Britský moderátor Piers Morgan (57) patrí medzi najznámejšie televízne osobnosti na ostrovoch, čomu vďačí za svoje veľakrát kontroverzné názory. Naposledy sa zameral na hudobnú ikonu Madonnu (64), ktorej adresoval poriadne štipľavé slová. Tie sa však nepáčili mnohým fanúšikom a Morganovi odkázali, že nikdy nedosiahne to, čo slávna speváčka a dokonca ho nazvali mizogýnom.

Aj napriek tomu, že legendárna Madonna v posledných rokoch pútala pozornosť hlavne vďaka svojskému správaniu na sociálnych sieťach, v posledných dňoch potešila viacerých svojich fanúšikov. Potvrdila totiž tohtoročné turné, na ktorom zaspieva svoje najväčšie hity.

Svojím sledovateľom túto informáciu oznámila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila video s priateľmi, ktorí ju vyzvali k tomu, aby zahrala jej najväčšie hity. Madonna túto výzvu prijala a tým tak potvrdila koncertné turné.

Na to však okamžite zareagoval Piers Morgan. Ten vo svojej šou Piers Morgan Uncensored povedal: „Má 60 rokov a snaží sa byť mladá a sexi. Madonna dosiahla úplne dno. Nech si zoberie na to turné hojdacie kreslo a nech to v ňom aj zaspieva." 

Slávny moderátor sa pustil
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: ITV)

Mnohí fanúšikovia ho však za tieto slová poriadne skritizovali. „Je to ikona a ty si ten, ktorý je tragický. Si ňou doslova posadnutý," napísal jeden z nich. „Povedal by si toto isté, keby to urobia Mick Jagger alebo Rod Stewart? Madonna toho v živote dosiahla viac, než o čom ty dokážeš snívať. Je to najpredávanejšia ženská umelkyňa všetkých čias," pridal sa ďalší.

Madonna aj v 60siatke nestráca nič zo svojej predchádzajúcej chuti do života
Zobraziť galériu (8)
Madonna aj v 60siatke nestráca nič zo svojej predchádzajúcej chuti do života  (Zdroj: SITA)

Niektorí dokonca moderátora nazvali mizogýnom. „Čo si myslíš o Rodovi Stewartovi či Eltonovi Johnovi, keďže mali prestať už dávno vystupovať? Úplne som zabudol, že si mizogýn," uviedol komentujúci. „Myslím si, že tvoje komentáre sú zbytočne kruté. Dúfam, že nebude rozmýšľať nad takýmito hlúposťami. Vyzerá to tak, že toto navážanie sa do žien je tvoja závislosť. Blahoželám," doplnil ho ďalší.

Viac o téme: MadonnaPiers Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu