Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Preplastikovaná Madonna zúri: Ku*vy, pokloňte sa mi!

Madonna Zobraziť galériu (5)
Madonna (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Po nedeľnom odovzdávaní cien Grammy Awards boli médiá plné článkov o speváčke Madonne a fotiek jej divne vyzerajúcej tváre. 64-ročná umelkyňa totiž vyzerá o dosť inak, než v minulosti. K celej záležitosti sa najnovšie sama vyjadrila na sociálnych sieťach a jej slová... Mnohých zarazia!

Speváčka Madonna už pár rokov viac ako svojou tvorbou púta pozornosť rôznymi škandálmi, vulgárnosťou a kontroverzným správaním. Na sociálnej sieti Instagram bežne zverejňuje šokujúce zábery a občas to pôsobí dojmom, akoby nemala žiadne hranice. 

Aktuálne tam zverejnila poriadne nahnevaný status, ktorým reagovala na všetky komentáre týkajúce sa jej aktuálneho vzhľadu. Okrem iného kritizovala, že verejnosť sa zamerala na jej zovňajšok namiesto toho, aby bola pozornosť sústredená na Kim Petras a Sama Smitha. „Fotky robil bulvárny fotograf a boli robené s dlhým objektívom. To by zdeformovalo tvár každému,” napísala rozhorčená Madonna. 

„Svet, v ktorom žijeme, odmieta oslavovať ženy po 45 a má potrebu nejakým spôsobom trestať to, že sú silné a tvrdo na sebe pracujú,” pokračovala. „Nikdy som sa neospravedlňovala za to, ako vyzerám a čo mám oblečené. A nezačnem s tým ani teraz,” dodala. 

Madonna samú seba vníma v podstate ako človeka, ktorý týmto spôsobom razí cestu napríklad ostatným, mladším kolegyniam. „Teším sa na ďalšie roky, keď budem posúvať hranice. Pokloňte sa mi, ku*vy!” neodpustila si na záver.  

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu