Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Veľkolepá rozlúčka Eltona Johna (76): Ostrá kritika... Ľudia mu to potom dali vyžrať!

Elton John počas včerajšieho koncertu na festivale Glastonbury Zobraziť galériu (3)
Elton John počas včerajšieho koncertu na festivale Glastonbury (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Legendárny spevák Elton John (76) odohral počas včerajšieho dňa svoj posledný koncert vo svojej rodnej krajine. Jeho vystúpenie na festivale Glastonbury zožalo veľký úspech. Avšak známy moderátor Piers Morgan (58) si už tradične neodpustil jednu zo svojich uštipačných poznámok, ktorou poriadne naštval množstvo fanúšikov.

Uplynulý víkend priniesol jeden z najväčších sviatkov hudby v podobe svetoznámeho festivalu Glastonbury. Predstavilo sa na ňom viacero slávnych mien, ako sú napríklad kapely Guns N’ Roses a Måneskin či spevák Lewis Capaldi.

Najväčšou udalosťou však bol koncert britského speváka Eltona Johna. Pre tohto ikonického hudobníka išlo o posledné vystúpenie pred jeho domácim publikom. Tomu doprial približne 2-hodinovú šou, počas ktorej odzneli jeho najväčšie hity.

Elton John počas včerajšieho koncertu na festivale Glastonbury
Zobraziť galériu (3)
Elton John počas včerajšieho koncertu na festivale Glastonbury  (Zdroj: SITA)

Fanúšikovia boli z jeho koncertu nadšení a mnohí ho dokonca označili za najlepšieho headlinera v histórii tohto podujatia. Kontroverzný moderátor Piers Morgan si však na svojom profile na sociálnej sieti Twitter neodpustil uštipačnú poznámku, ktorú smeroval práve na Eltona Johna. „Musí Elton čítať text všetkých svojich skladieb?" napísal Morgan, ktorý narážal na to, že si spevák počas vystúpenia pomáhal tým, že mal napísaný text niektorých piesní.

Na jeho narážku však okamžite reagovalo množstvo fanúšikov, ktorí sa do neho poriadne pustili. „Má 76 rokov a nahral 464 piesní. Počas toho ešte hrá na piane a nemá žiadne noty. Daj mu pokoj, zvládol to neuveriteľne a je to svetový hudobník," napísal jeden z fanúšikov. „Nie som jeho skalný fanúšik, ale toto bola úbohá provokácia od niekoho, kto môže len snívať o tom, aby mal aspoň kúsok talentu Eltona Johna," doplnil ďalší. „Veď ty si počas rozhovorov čítaš aj otázky z kartičiek," pridal sa ďalší fanúšik.

Viac o téme: Piers MorganElton John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu