Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovská radosť hviezdneho páru: Po POTRATE sa tešia z bábätka... Narodilo sa v PREKLIATY deň!

Chrissy Teigen, John Legend
Chrissy Teigen, John Legend (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Uplynuli viac ako dva roky od krutej rany, s ktorou sa museli vysporiadať spevák John Legend (44) a modelka Chrissy Teigen (37). Prišli vtedy o svojho nenarodeného synčeka. O to väčším požehnaním pre nich bolo, keď pred pár mesiacmi zistili, že budú opäť rodičmi. A tá krásna chvíľa už nastala... Paradoxne v prekliaty deň!

Chrissy Teigen a John Legend tvoria jeden z najsympatickejších párov svetového šoubiznisu. Dvojica má spolu dve deti - dcérku Lunu (6) a syna Milesa (4). No už viac ako dva roky mali byť trojnásobnými rodičmi. V roku 2020 sa však museli vysporiadať s krutou ranou osudu - o svojho nenarodeného synčeka prišli. 

Smútok však pred pár mesiacmi vystriedala veľká radosť. Hviezdni manželia oznámili že čakajú ďalšie dieťa. A tentokrát, našťastie, všetko dopadlo dobre. Podľa magazínu People spevák radostnú správu oznámil na súkromnom koncerte. A stalo sa tak v deň, ktorý mnohí považujú za prekliaty - v piatok trinásteho.

Galéria: Chrissy Teigen a John Legend majú krásnu rodinku

„Dnes ráno sme privítali malé bábätko. Aký požehnaný deň. Nespal som veľa a veľa času som strávil v nemocnici,“ povedal John pre ktorého aj s manželkou piatok 13. už nikdy nebude nešťastým. Práve naopak - pre dvojicu bude už navždy jedným z najšťastnejších dní roka. Gratulujeme!

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu